Bonaire

Casa Anker in Bonaire is gelegen in het centrum van dit prachtige eiland. Hieronder vindt u informatie over het huisje en de omgeving.

Het huisje
Casa Anker ligt net buiten Kralendijk in Lagoen Hill. Het biedt een prachtig uitzicht over Bonaire en ligt op slechts 3 kilometer van de hoofdstad. Op 3 minuten lopen, ligt het gezamenlijke zwembad van de wijk. Hier is ook wifi beschikbaar.

Het vrijstaande huisje met ruime tuin heeft 2 slaapkamers, een woonkamer, badkamer, keuken en veranda. De maximale bezetting is 4 personen + 1 kind van 0-2 jaar. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en ventilatoren. Beddengoed is aanwezig.

In de nabije omgeving is veel te beleven. Het is echter is wel noodzakelijk een auto in uw bezit te hebben.

Omgeving
Bonaire staat eerst en vooral bekend  een paradijs voor duikers en snorkelaars, met de mooiste duiklocaties ter wereld!

Het eiland zelf is met 300 vierkante kilometer niet heel groot, maar het beschikt over een mooie omgeving met veel bezienswaardigheden.

Dicht bij Casa Anker ligt de hoofdstad van Bonaire, Kralendijk. Deze stad is binnen 10 minuten te bereiken per auto. Kralendijk heeft ongeveer 13.000 inwoners en heeft een boulevard aan de schitterende zee met leuke restaurants, barretjes en een winkelstraat.

Op het gebied van natuur is Bonaire goed vertegenwoordigd. Naast een Nationaal natuurpark van 6000 hectare zijn er ondiepe lagunes, het Pekelmeer waar zout wordt gewonnen en het flamingoreservaat. Een must-see is het kleine vlakke eiland ‘Klein Bonaire’ met zeer veel planten- en diersoorten en een glansrijk koraalrif net voor de kust.

Ook heeft Bonaire grotten die zijn voorzien van oude rotstekeningen. De Butterfly Farm is ideaal voor de ultieme rustgevende ervaring. Hier kunt u relaxen tussen  vlinders, vogels en vissen. Het is ook interessant om een kijkje te nemen bij de oude slavenhutjes bij het Pekelmeer. De slavernij is al sinds 1863 afgeschaft op Bonaire, maar deze hutjes van amper 2 meter hoog staan er nog altijd.

Klik hier voor foto’s 
Klik hier voor meer informatie over Bonaire
Klik hier voor een filmpje over Bonaire

Reserveren? Klik hier!